dijous, 26 de maig del 2011

Continuem extenent el virus de la indignació. Ens tornem a trobar a la nova Plaça de l'Assemblea del Clot-Camp de l'Arpa

Després de l'Assemblea Oberta que es va celebrar ahir a la Plaça del Mercat del Clot, els més de 200 participants vam decidir rebatejar l'espai com la nova Plaça de l'Assemblea del Clot-Camp de l'Arpa. Entre d'altres qüestions que passarem en breu, hem decidit tornar-nos a trobar, compartir experiències, propostes, grups de treball... el proper dimecres 1 de JUNY a les 19:00 hores. De la  mateixa manera tornem a convocar cassolades per tot el barri a les 21'00 hores. De la indignació a l'acció perquè juntes ho podem tot!!!

Participa, copia, difon, penja el cartell, porta propostes, autoorganitza't...

6 comentaris:

  1. Felicitats!
    I convidar a tothom que vulgui fer-la ben gran a fer copies del cartell i col·laborar enganxant-lo al barri, que arribi a orelles de tothom.

    Ánims i força!

    ResponElimina
  2. el pròxim dimecres em de ser el doble,animem als veins,amics companys d'escola,botiges...tots som INDIGNATS

    ResponElimina
  3. vingaa animss que aixó titrarà endevan!!! :) peró podrieu penjar les cates de cada assambla?

    ResponElimina
  4. Gent del barri!! no podem ser indiferents al dia d'avui! a Catalunya ens necessiten per tornar a aixecar la protesta! ara més que mai, organitzem el barri per recollida de menjar, logistica, taules, cadires, ja sabeu! qualsevol cosa es necessaria! no deixem que vencin!

    Ánims i força!! Sols el poble salva el poble!!

    ResponElimina
  5. Soc nova al barri, i segurament hi estaré poc temps, pero ara per ara és el meu barri i el proper dimecres sere a la pl del mercat per a qualsevol cosa en la que podem col·laborar!
    Força!!

    ResponElimina
  6. He imprès 50 còpies de cartells per a difundirlos per el barri aquesta mateixa tarda o demà al mati!!!!!!!!!!! :) endavant!

    ResponElimina