dilluns, 26 de setembre del 2011

Segon cicle de cinema a la fresca del Clot-Camp de l'Arpa

Desrpés de l'estiu, tornem al cine-fòrum a la fresca. Us proposem dues sessions a la Plaça del Mercat del Clot, sempre a les 20:45 hores: el dijous 29 de setembre passarem Sicko, centrat en la temàtica de la sanitat, i el dijous 6 d'octubre serà Flores de luna, sobre la construcció d'un barri madrileny, el Pozo del Tío Raimundo, a partir dels seus propis veïns i la seva autoorganització en assemblees veïnals contra el franquisme. En relació amb això últim, el divendres 7 d'octubre es celebrarà una xerrada a la Revoltosa (C/ Rogent, 82) sobre "Solidaritat, autoorganització i resistència: el moviment veïnal durant el franquisme" a les 18:00 hores.
I, com ja és costum, porteu cadires, tumbones, mantes, que nosaltres posem les crispetes!!
Aquí teniu el cartell


3 comentaris:

  1. hola no he pogut assistir a la asamblea d'avui 28s.segueix en peu el cinema de dema?he vist per twitter que dema hi ha una acampada a sant pau a la mateixa hora.salutacions per tot@s

    ResponElimina
  2. Ei, ara mateix he vist el teu comentari!! Sentim respondre tan tard! Doncs, com m'imagino que ja sabràs, vam decidir a l'assemblea passar la peli a l'Hospital de Sant Pau. Potser una mica precipitat però vam valorar que havíem de recolzar la lluita dels companys d'allà, que també és la nostra. Salut!

    ResponElimina
  3. Molt fort veure la peli del Michel Moore dins d'un Hospital al que es vol aplicar un ERO polític (en diuen retallades i no ho són, és privatització) amb el vestíbol okupat.
    Molt fort també com es va organitzar tot plegat, d'un dia per un altre, amb la complicitat de treballadors i assemblees de barri (Clot, Eixample, Horta-Guinardó, St. Andreu...) units en l'acció, sense més embuts!
    Preparem la próxima!

    ResponElimina