dijous, 20 de gener del 2011

Segona Taula Informativa i difusió de les pròximes mobilitzacions

El passat dimarts dia 18 de desembre, des de l’Assemblea Social del Clot-Camp de l’Arpa vam organitzar la segona taula informativa amb un objectiu doble: d’una banda, continuar estenent un discurs crític amb l’allau de retallades que està impulsant el govern espanyol amb la connivència de l’executiu de la Generalitat i fent cas de les pressions dels “mercats”, això és, els interessos de les grans empreses. El tema clau en aquesta ocasió era mostrar la crítica frontal a la reforma de les pensions i discutir les possibles alternatives. El segon objectiu que ens havíem marcat era fer difusió de les properes mobilitzacions: la cercavila contra la reforma de les pensions que es farà al barri del Clot el proper divendres dia 21 a les 18h a la Plaça de les Tortugues (C/ Rogent amb Freser) i la manifestació unitària del proper dissabte 22 a les 17h a la plaça de Sants.

La taula va tenir una bona acollida entre els que per allà passaven i, a més d’informar dels ets i uts de la retallada, també vam poder copsar quin és l’ambient de rebuig general que es respira entre la població.

Aquests tipus d’accions ens han d’ajudar a teixir xarxes de resistència que ens han de permetre plantar cara als que volen aprofitar la crisi actual per aprofundir en un model social basat en les desigualtats, els atacs a les capes populars i la defensa dels interessos de la minoria benestant.

Ara toca sortir al carrer.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada