dilluns, 17 de gener del 2011

Taula Informativa a la Plaça del Mercat

Des de l'Assemblea Social del barri ja hem començat la setmana de mobilitzacions pels nostres carrers amb la primera de les dues Taules Informatives que tenim programades, prèvies a la cercavila del divendres 21 de gener.

Vàrem passar el matí de dissabte a la Plaça del Mercat dialogant, intercanviant opinions i repartint material informatiu sobre la reforma de les pensions que el govern espanyol, i els seus homòlegs europeus i internacionals juntament amb la banca i la burgesia, ens volen imposar. L'executiu espanyol ja ho ha repetit per activa i per passiva: aquesta reforma s'aplicarà tant sí com no i ningú s'hi podrà oposar.

Al barri, però, cada cop som més les persones i col·lectius que hem decidit oposar-nos-hi. Ens estem ajuntant i organitzant per mostrar el nostre rebuig a tot un seguit de reformes i retallades que res tenen a veure amb una solució pensada per i desde les classes populars, tot el contrari, són mesures que responen a una opció continuista de model socioeconòmic amb la intenció clara de mantenir i reforçar les estructures opressores actuals. I si això significa retrocedir 30 anys en drets socials i laborals, així ho faran.

En aquest sentit, l'Assemblea Social va mostrar la seva disconformitat penjant dues pancartes a la Plaça que deien: "No pagarem la vostra crisi" i "Les pensions no són un negoci", aquesta última en una oficina d'una entitat bancària.

La resposta dels veïns i veïnes del Clot-Camp de l'Arpa va ser més que positiva. Algunes s'aturaven per donar mostres de suport a les reivindicacions que s'estaven duent a terme i exigien més mobilització, d'altres interrompien la seva passejada per intercanviar punts de vista sobre la reforma de les pensions i uns altres, simplement, acudien a la Taula per agafar el material que estàvem repartint.

Des de l'Assemblea Social volem alertar d'aquestes mesures antisocials i animem al veïnat del Clot-Camp de l'Arpa a participar de les pròximes mobilitzacions. Aquí en trobareu més: http://pensionspubliques.wordpress.com/ .

No ens ho empassem, no ens faran callar!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada