diumenge, 8 de maig del 2011

El Primer de Maig, sortim al carrer!!!

El passat Primer de Maig, l'Assemblea Social del Clot-Camp de l'Arpa va sortir al carrer, el seu espai natural, allà on vol estar i es vol relacionar amb la resta de veïns i veïnes del barri. És per aquest motiu, i per animar a tothom a participar en un Primer de Maig alternatiu, que vam muntar una taula informativa amb diversos materials. De la mateixa manera, vam organitzar una pintada de mural que va comptar amb la participació de diverses persones que es van interessar per l'Assemblea i, també, d'alguns nens i nenes que es van animar a pintar amb nosaltres. 


           

 



DE LA INDIGNACIÓ A LA RESPOSTA... TE’N RECORDES DE L’ASSEMBLEA SOCIAL DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA??

Ara farà un any va néixer l’Assemblea Social del Clot-Camp de l’Arpa, quan un grup de veïns i veïnes del barri vam decidir crear un espai de trobada assembleari per impulsar la lluita en contra de les retallades socials i de les conseqüències de la crisi i, així, fomentar com a alternativa l’ajuda mútua per plantar cara a un sistema que ens empeny a viure en la precarietat permanent.
Entenent que la lluita és l’únic camí i que aquesta ha de ser col·lectiva, seguim creixent i enfortint les relacions entre nosaltres, organitzant xerrades, actes i accions de denúncia d’una situació que no hem creat nosaltres però que patim quotidianament. Patim quotidianament l’atur, el treball precari, els desnonaments, uns preus abusius, les retallades en la sanitat i en l’educació, una classe política corrupta i preocupada per mantenir les desigualtats socials i els interessos d’empreses i bancs, que aplica la violència per fer callar qualsevol veu discordant. Som els grans perdedors dins d’aquest joc.
Els últims temes que ens proposem treballar al barri són l’atur i l’habitatge. Un atur que afecta el 40% dels joves a l’estat espanyol; unes desigualtats econòmiques que ens impedeixen accedir a un habitatge mentre milers de pisos es mantenen buits.
No esperem temps millors amb resignació, aquests temps els volem viure ara i els aconseguirem lluitant juntes.

Ens reunim els primers i tercers dijous de cada mes, a les 20h, al local de l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa.
Que ningú decideixi per tu, vine i digues la teva a l’assemblea!!

[text de l'octaveta repartida durant les activitats del Primer de Maig, 2011]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada