divendres, 20 de maig del 2011

TRASPASSANT ELS LÍMITS D'ALLÒ POSSIBLE

Perquè volem lluitar juntes vam organitzar-nos en una assemblea al nostre barri, vam participar de la Vaga del 29-S, dels piquets i de l'alliberament d'espais, places i carrers i de moltes altres lluites que han vingut després.
Perquè volem lluitar juntes ens trobem i teixim solidaritats i resistències, obrim espais de reflexió i empoderament individual i col·lectiu, creem xarxes de suport mutu i d'autogestió, participem en les lluites contra els desnonaments, els desallotjaments, les retallades i tots els abusos que patim quotidianament. 
Per tot això i perquè esperem moltes coses, algunes de nosaltres ens vam apropar a la Plaça Catalunya dilluns mateix, a un escenari on van ser possibles part de les millors victòries i part de les pitjors derrotes.
I perquè ho volem tot i juntes ho podem tot, traspassant els límits d'allò possible, anirem passant per la plaça mentre continuem al barri, coneixent nova gent, intentant obrir noves possibilitats i camins de lluita, aprenent entre tots, horitzontal i assembleariament. No som apolítics, pensem que la política és construir dia a dia xarxes de suport entre les precàries, els aturats, les desnonades, les treballadores, els pensionistes, siguem d'on siguem, emigrem o no emigrem.
No demanem participació, la creem lluita a lluita, d'assemblea en assemblea, projecte a projecte. No demanem permís, traspassem els límits d'allò possible. Ja tenim assumit que subvertim l'ordre quan prenem places i carrers i quan intentem fer sentir les nostres veus i autogestionar les nostres vides.
I perquè volem lluitar juntes... volem sentir nostre aquest espai...       

Assemblea Social del Clot-Camp de l'Arpa
http://assembleasocialclotcampdelarpa.blogspot.com
                                                                                                                                        19 de maig de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada