dijous, 6 d’octubre del 2011

Dijous 6 d'octubre, manifestació en solidaritat amb les detingudes

Com avui s'ha dit en l'Assemblea del barri, demà dijous dia 6 d'octubre anirem totes juntes cap a Plaça Catalunya a la manifestació "Ni retallades ni hòsties. Jo també estava al Parlament" en solidaritat amb les, per ara, deu persones detingudes, dues d'elles del nostre barri. La mani és a les 19:00 hores a Plaça Catalunya però hem quedat amb companyes de l'Eixample, Horta i Guinardó a l'Hospital Dos de Maig (Indústria amb Dos de Maig) a les 18:30 per anar plegades. Intentem ser puntuals. 
Solidaritat amb les detingudes perquè SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES.

Comunicat de la Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l'Arpa:
La Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l’Arpa volem posar en coneixement del veïnat els greus fets ocorreguts aquests dies 3 i 4 d’octubre de 2011. 
A la ciutat de Barcelona i al Vallès almenys vuit persones, dues d'elles veïnes del nostre barri, han estat detingudes per agents de la Brigada d’Informació dels Mossos d’esquadra, per ordre del Jutge de l’Audiència Nacional Eloy Velasco. Aquestes companyes han sigut citades a Madrid entre aquest dijous i divendres després de ser posades en llibertat amb càrrecs, càrrecs que exigim que siguin retirats. 
El sindicat feixista Manos Limpias va interposar una querella que ha estat admesa a tràmit pels fets que tingueren lloc el passat 15 de juny als voltants del parc de la Ciutadella en el marc de la jornada “Aturem el Parlament”, que tractava de denunciar públicament l’aprovació dels pressupostos, la llei Òmnibus i les retallades en drets socials i serveis públics que aquestes lleis sancionaven. Aquestes persones, que podrien arribar a 22 segons diverses fonts, poden ser acusades d’un delicte contra les institucions de l’estat -pensat en el context del cop d’estat del 23 de febrer de 1981-, delicte que no ha estat mai aplicat a les múltiples protestes esdevingudes davant els diversos parlaments autonòmics, del congrés dels Diputats i el Senat. 
Des del barri i des de l’assemblea social del Clot-Camp de l’Arpa de la que formem part, es va assumir la convocatòria d’aquell 15 de juny i ens vam adherir al “Comunicat contra el procés repressiu al 15-M” per mostrar el nostre rebuig a la política criminalitzadora i als abusos de poder. 
Ja fa temps que ens organitzem i lluitem des dels barris i, en els últims temps, ens hem fet fortes i hem seguit ampliant els teixits veïnals per poder donar resposta a les agressions i abusos de poder que afecten les nostres vides. És per això que pensem que les detencions d’aquests dies i les que poden venir no són casuals, perquè pretenen debilitar o trencar les relacions entre les veïnes, desviant l’atenció del que realment importa i que resulta de la impunitat dels poderosos: retallades socials, desnonaments, desallotjaments, criminalització de la pobresa, precarietat… 
Davant de tot això, fem una crida a la solidaritat i al suport mutu entre nosaltres, camí que hem emprès i que aquest cop repressiu no aturarà. Perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes. 
CONVOQUEM a la MANIFESTACIÓ SOLIDÀRIA AMB TOTES LES PERSONES DETINGUDES I REPRESALIADES EL DIJOUS 6 D’OCTUBRE, dia de les primeres citacions per declarar a l'Audiència Nacional, A LES 19.00H A PLAÇA CATALUNYA. Des del barri, i amb companyes de l'Eixample i el Guinardó, QUEDEM A LES 18'30 A LES PORTES DE L'HOSPITAL DOS DE MAIG PER ANAR JUNTES A PLAÇA CATALUNYA. ESTIGUEM ATENTES A PROPERES CONVOCATÒRIES. 

HEM PERDUT LA POR, NI RETALLADES NI HÒSTIES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada