dijous, 25 d’agost del 2011

Acta Assemblea Clot-Camp de l'Arpa, 24 d'agost de 2011

INFORMACIÓ COMISSIONS

XARXA DE SUPORT MUTU
DIMARTS 6 SETEMBRE, a les 20h en La Revoltosa (C/ Rogent 82), reunió persones identificades en el desnonament de la Verónica i l'Eliseo.
Segueix estant la CAIXA DE SUPORT ECÒNOMIC, per a les despeses de defensa de les persones identificades.
DIVENDRES 26 JULIOL, presentació de la Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l'Arpa en les festes alternatives de Sants. 12:00 hores, Parc de l'Espanya Industrial


INFORMACIÓ SOBRE ALTRES ACTIVITATS
Es presenta la proposta de convocatòries i xerrades de la UNIVERSITAT INDIGNADA DEL 15M, per a finals d'Agost, principis de Setembre.

DISSABTE 27 AGOST
Concentració de suport a l'Hospital Dos de Maig (falta confirmar hora)

DIMECRES 31 AGOST
Acte inaugural de la Universitat Indignada del 15M en la Plaça Catalunya
18-18:30h Presentació
18:30-20h Xerrada
A partir 20h, combat poètic contra l'apatia

DIJOUS 1 SETEMBRE
Xerrada sobre les Retallades i Privatització. Plaza del Mercat del Clot

DIVENDRES 2 SETEMBRE
Manifestació en suport a la Sanitat Pública i contra les Retallades."Retallar en Sanitat, és Assassinat".
15:30h Plaza del Mercat del Clot, en manifestació, fins a l'Hospital Dos de Maig.
16h Manifestació des de l'Hospital Dos de Maig, fins a la Conselleria de Sanitat.

S'informa que es penjarà en la web el cartell que s'ha fet convocant a la MANIFESTACIÓ DEL 2 DE SETEMBRE, en defensa de la sanitat pública, de l'Hospital Dos de Maig i contra les retallades en sanitat. Per descarregar, imprimir i enganxar el cartell:
http://assembleasocialclotcampdelarpa.blogspot.com/p/material-de-difusio.html

DILLUNS 5 SETEMBRE
19:30h Xerrada sobre els Desnonaments a càrrec de la plataforma 500X20. Testimoni de Verónica i de la Xarxa de Suport Mutu. Plaza del Mercat del Clot

DIMARTS 6 SETEMBRE
19:30h Xerrada Economia i Municipalisme Comunalista i Renda Bàsica. Plaza del Mercat del Clot (Aquesta xerrada es passarà probablement al DISSABTE 10 SETEMBRE, per coincidència amb la reunió de les persones identificades en el desnonament -manca confirmar)

DIMECRES 7 SETEMBRE
19:30h ASSEMBLEA i si no s'allarga massa, xerrada sobre MOVIMENT COOPERATIVISTA (aquesta xerrada segurament s'ajornarà per coincidir amb l'assemblea), en la Plaça del Mercat del Clot

DIJOUS 8 SETEMBRE
19:30h Educar per a Transformar. Xerrada sobre Educació en la Plaça del Mercat del Clot.


ALTRES PROPOSTES, INFORMACIONS I CONVOCATÒRIES
DIJOUS 25 SETEMBRE
19h en Plaza Sant Jaume, MANIFESTACIÓ contra la reforma de la Constitució sense consulta popular. "Jo també vull votar".

S'informa que la PRÒXIMA ASSEMBLEA DE BARRIS DE BARCELONA, es portarà a terme el 17 SETEMBRE, i en ella es valorarà la Proposta de Sants que s'està debatent en els barris i que fa referència a la proposta per a fer una Coordinadora d'Assemblees de Barri de Barcelona (ciutat).
Aquesta proposta sorgeix de la necessitat de coordinació i comunicació entre els diferents barris i fa referència a la periodicitat, la forma de treball i informació, el criteri de representativitat, elecció de comissions tècniques i com deuen ser aquestes, terminis per a la presa de decisions, etc...


Es pregunta sobre si aquest debat ha de ser virtual o presencial, i es determina la següent assemblea, per a parlar dels punts de la proposta de Sants, per a adoptar decisions, si és que es decideix aportar una mica a l'Assemblea de Barris de Barcelona.

S'informa que es va difondre una PROPOSTA DE LA COMISSIÓ D'AUTOORGANITZACIÓ, i es comenta que es tornarà a enviar a la llista de correus de la ASC.
En aquest enllaç trobareu diferents textos sobre coordinació de barris que poden ser útils pel debat:
http://clotcampdelarpa.escomo.es/foro/viewtopic.php?f=16&t=55


Es pregunta si com ASC es participarà en la FESTA MAJOR del BARRI, que són el PRIMER I SEGON CAP DE SETMANA DE NOVEMBRE, i s'informa que s'havia acordat posar un punt d'informació, sense necessitat de demanar permís.
Es proposa que, igual que es fa en altres barris, plantejar-nos fer una festes alternatives, però es comenta que la Festa Jove, ja és la proposta alternativa i que es pot col·laborar i coordinar-nos, per a no coincidir les activitats.
Es proposa convidar a altres assemblees de barris, a fer alguna xerrada en les Festes del barri.
S'informa que encara no està definit, però que hi ha una proposta de teatre performatiu, en el qual es podrà col·laborar quan la proposta estigui més avançada.


SOBRE LA CONTINUÏTAT DE LES ASSEMBLEES A L'HIVERN, es pregunta si s'ha pensat en algun lloc per a aixoplugar-se de la pluja i el fred.
Com espai tancat, s'explica que l'Ateneu es podria utilitzar. També es parla de la Pèrgola del carrer Aragó, que seria en espai obert, però cobert.
Hi ha opinions que es mostren partidàries de seguir fent-la en espais oberts.


Es recorda la proposta de les assemblees itinerants i es proposa que es facin tres assemblees en el mateix lloc i una itinerant.


Es torna a informar sobre les OCTAVETAS per a repartir i sobre els MURALS I CARTELLS per a col·locar en llocs estratègics. Es diu que es fiquin les fotos dels responsables en les octavetas que parlan de la sanitat.
Es torna a plantejar fer un CERCAVILES AL SETEMBRE, per a recórrer altres parts del barri, i anar pegant murals, cartells i repartint octavetas, per fer difusió de l'existencia de l'assemblea.


I aquí es dóna per conclosa l'assemblea del DIMECRES 24 D'AGOST DEL 2011.

Más informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada