dilluns, 8 d’agost del 2011

Acta Assemblea Clot-Camp de l'Arpa, 3 d'agost de 2011


Punts del dia. 

1.Grups de treball. 

2.Torn obert. 

3. Estiu 

4.Com encarar setembre/octubre 
------------------------------------
1.Grups de treball 
Xarxa suport mutu. Durant el desnonament de l’Eliseo i la Veronica i van haver-hi uns 40 identificats, estem a l’espera de si arribaran multes. Es planteja fer una denúncia col·lectiva de l’actuació dels mossos d’esquadra, totes aquelles que s’hi vulguin sumar i/o informar que es posin en contacta amb la XSM amb el seu mail (suport.mutuo.clot@gmail.com ). Un company de la xarxa comenta que BCN City Tour estan en lluita, fan vagues parcials els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 07.30 a les cotxeres de l’Hospitalet ( Carretera del mig 180, Metro L1- Av. Carrilet ) fins les 12h, s’anima a tothom a solidaritzar-se anat a cotxeres a les concentracions o com se’ls hi acudeixi. Durant el piquet del matí s’han assabentat que hi ha 20 conductors d’autobusos expedientats. Es passa un pot per a recaptar fons per a afrontar els més que possibles gastos relacionats amb la repressió. 

Comunicació. Comenten que dilluns van fer una assemblea extraordinària i només eren 4 persones així que no van poder tirar endavant rés. Es fa una crida a la responsabilitat individual. 

Dijous dia 11 torna el cinema a la fresca a partir de les 21.30, més endavant ja es passarà la informació del film escollit. 

2.Torn obert. 

Es valora com un gran èxit el que està passant a Madrid, si seguim així ens costarà però ho aconseguirem. 

Una companya ens explica la seva experiència com a desnonada a Girona, al febrer va ser desnonada del pis on portava 11 anys vivint, estava sola i van venir 6 policies i 4 persones del jutjat i la van fer fora de males maneres. Es va sentir molt sola ja que gairebé ningú li va donar un cop de mà. 

A Bellvitge han tallat durant mitja hora l’autopista treballadores de l’hospital. 

Mitjans estan atacant el col·lapse d’urgències que estan duent a terme unes companyes dient que perjudiquen a les usuàries, això és una difamació perquè no hi haurà pitjor perjudici que el tancament d’aquestes urgències. 

Agost 

Es seguiran fent assemblees tot el mes d’Agost. 

Setembre, octubre,… 

Es proposa fer algo contra els bancs. 

És important que quan fem propostes les intentem concretar el màxim i en la mesura de les nostres possibilitats ens en responsabilitzem i busquem companyes per a tirar-les endavant. 

Es proposa en aquest sentit : 

Fer una llista dels bancs amb els seus negocis truculents i no tant truculents i difondre-les ( amb cartells, en mà, en persona,… ) ( algú se’n fa responsable ) 

Fer taules informatives al barri. ( algú se’n fa responsable ) 

Preparar accions, com per exemple, una retirada massiva d’alguna quantitat de diners simbòlica. 

Informar-nos sobre la banca ètica, per a qui li convenci posar-hi els seus diners, en el cas de tenir-ne. 

Es planteja el tipus de manera de viure que tenim, seria interessant reforçar i crear eines per a l’autogestió de les nostres vides, sense dependre tant dels diners. 

Es planteja que seria interessant fer una trobada amb associacions del barri i l’assemblea per crear llaços, aprendre de la feina feta al barri durant anys i potenciar els projectes, entre d’altres coses. ( algú se’n fa responsable ) 

També es planteja que ens fa falta buscar eixos de treball a curt, mitjà i llarg termini, i també que no ens faci por polititzar l’assemblea. Altre gent planteja que això anirà sorgint, que en part ja s’està fent i que potser és dolent forçar massa les coses. 

D’aquí sorgeix la proposta de treure un butlletí informatiu al barri. ( algú se’n fa responsable )

3. Estiu
Es decideix continuar amb les assemblees setmanals durant l'agost
Diferents propostos per treballar a l'estiu: tema coordinació, properes mobilitzacions, eixos de treball...

4.Com encarar setembre/octubre 
(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada