divendres, 23 de setembre del 2011

Acta Assemblea Clot-Camp de l'Arpa, 14 de setembre de 2011

1 – GRUPS DE TREBALL 

Comunicació: expliquen el projecte que tenen entre mans de creació de nou web, foro... Al foro han pujat un manual sobre seguretat de navegació per internet. També s’explica l’eina https://n-1.cc/ i es comenta el potencial que té. Al youtube hi ha un manual per com usar-lo. 

Es recorda les diferents formes que existeixen per contactar amb l’assemblea: Facebook, mail, bloc... 

Es passa un pot perquè qui vullga done diners per a despeses d’impressió, i un altre per a pagar una multa de 70 euros que li van posar a un company per encartellar pel tema del parlament. 

Hort: Es troben tots els dijous a les 19:30 al parc del clot. 

Està accelerant-se el curro. 

El tema de la cooperativa de consum, ja han parlat amb altres coopes com la de Poblenou i tb han xarrat amb procuctors de la zona de Gallecs (Vallès). 

El mail de contacte és unhuertoencadaesquina@gmail.com

Xarxa de Suport Mutu: es reuneixen els dimarts a les 19h a la Revoltosa. 

Recorden que tots els divendres s’estan fent cafetes a la revoltosa. Es comenta tb el tema dels identificats en el desnonament de la Verónica i l’Eliseo. Abans del dimarts vinent (20/09/11) s’han de presentar totes les proves gràfiques qui en tinga. Tb es diu que tant entitats com individualitats poden signar el text que estan fent per al síndic de greuges sobre tot el tema. Poden signar tant identificades com no identificades. AL final, s’enjuntarà tan parts mèdics com proves gràfiques. 

Cercavila: la setmana passada es va concretar el tema de les pancartes, recorregut... Ja passaran més infos la setmana pròxima. 

Varis: 

- Dijous 22 setembre 20:45h Pl. De l’Assemblea Cinefòrum: Psycho. 

- Universitat indignada: donen les gràcies per l’acollida i es comenta que ha estat un èxit. Han fet vídeos de les diferents xarrades i ho penjaran a internet. El grup de la universitat indignada estan plantejat-se donar-li continuïtat al tema i ho presentaran tb a la reunió estatal a Madrid. Tb els agradaria fer un recull de recursos didàctics/vídeos de tot el que es vaja fent. 


2. Unitat contra el Feixisme: 

Ve un company de la campanya i explica la proposta. Fa un anàlisi sobre el feixisme a Catalunya i a Europa en els darrers anys. Comenta que els interessa treballar especialment el tema als barris de Sant Martí/Clot, Nou Barris i Sants/Montjuïc perquè PxC és on ha tret més vots i comença a ser un poc preocupant. Comenta també que amb el 15M ens estem movent més i podem arribar a aturar l’auge del feixisme. Finalment es queda que a qui li interesse preparar el tema que s’acoste a parlar amb aquesta persona. 

3. Trobada de Barris 

Es realitzarà el 17 de setembre a la plaça de la Sagrada Família 

Es passa l’ordre del dia d’aquesta trobada 

Es fa un debat sobre el tema de la coordinació entre barris. Es debat el tema de la representativitat, els delegats qui ha d’anar... Es debat tb sobre les diferents postures entorn a la coordinació... Es diu finalment que millor a qui li interesse el tema quede la setmana propera el dimecres a les 18h a la plaça de l’assemblea, just abans de l’assemblea del barri. 

A la trobada es comentarà que el Clot està debatint encara sobre el tema de la coordinació. 

4. Torn Obert: 

- Assistir i implicar-se en assemblees d’altres barris, es troba positiu i productiu. 

-Dijous a les 20h es reuneixen al foment per xarrar del tema de les barraques del Clot. 

- Concentració d’entitats al barri amb l’objectiu de promoure la xarxa del barri. 

- 19J es sortirà amb columnes per barris. S’ha de fer difussió!!! Es queda a les 18:15 per sortir amb la columna des del Clot. 

- Demà dijous a les 19h es queda per repartir els cartells del 18J 

- Es comenta la campanya que s’està portant a terme a nivell estatal sobre el paper que té el banc Triodos Bank i el centre de menors O’BELEN, on els maltractaments, tortures i suïcides estan a l’ordre del dia. S’ha convocat una concentració pel tema en la seu del banc. 

- La comissió penal de Pl. Cata comenta que pot ser comencen a haver-hi detencions pel tema del parlament i convoca a concentració a PL. Cata el dia que passe a les 19h. Han fet un comunicat i estan passant-lo per les assemblees de barris. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada