dijous, 15 de setembre del 2011

Manifestació 18 de setembre "Defiende lo público"

Manifestació en defensa dels serveis públics. Plaça Catalunya, 19:00 hores.
Des de l'Assemblea del Clot-Camp de l'Arpa es proposa sortir en columna totes juntes cap el centre [punt de concentració a Plaça Urquinaona] a les 18'00 hores a la Plaça de les Glòries. Allà ens trobarem amb les companyes de Sant Andreu, Nou Barris, Santa Coloma, Verneda...



A Barcelona es proposen diferents punts de concentració per arribar a Plaça Catalunya a les 19'00 hores:

Els punts de concentració i sortida són els següents:- Consorci d’Educació de Barcelona, com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl Urquinaona. Urquinaona.

- CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h ( Drassanes / Paral lel).

- Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. ( Ciutadella).

- Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta, c. d’Aragó, 332.

- Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.

Podeu consultar la convocatòria i descarregar material de difusió al següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada