dissabte, 16 de juliol del 2011

Acta Assemblea Clot-Camp de l'Arpa, 13 de juliol de 2011

ORDRE DEL DIA : 

-Informes de les comissions (20’) 
-Torn obert de paraula (45’) 
-Tobada de barris (20’) 
- Breus i Convocatories 

-Es propossa d’anar a les 21:00h. a L’Hospital del Dos de Maig per a fer costat al personal sanitari.  S’aprova.. 

-Informes de les comissions 
COMISSIO XARXA DE SUPORT MUTU: 
Informa de l’ordre de desnonament contra una veina i es convoca una concentración devant de l’administradora de les finques divendres 15 de juliol a les 10:30 H.al C/Travessera de Gracia n.45. Informa de la concentració per a aturar el desnonament el dilluns 25 de Juliol a les 8:30 H. al C/ Andrade n. 22. 
- Creació de diptics per informar i difondre per al barri. 

COMISSIO D’ACCIONS: 
- Informa de la reunió que tindrá lloc a la Plaça de l’assemblea el dijous 14 de juliol. 

COMISSIO INTERNACIONAL: 
- S’Informa de la nova creació de la comissió Internacional i es demana ajuda i col.laboracó com traductors. 

COMISSIO DE CUINA: 
-Una companya de la comissió de l’Acampada BCN s’ofereix per a cuinar a esdeveniments de l’assemblea ella cuinaría, només hem de portar els aliments, també informa que va anar a fer el dinar per a la marxa indgnada cap a Madrid a Calaceite i deixa un telefon de contacte Marc-669830802 i mail comissiocuinabcn@gmail.com . 

COMISSIO DE COMUNICACIO: 
-S’Informa de la propera creació d’un punt fisic d’informació al barri i es convida a la resta de comissions a portar tota l’informació que creguin adient així com les persones que tinguin alguna cossa que informar aquest punt es preten possar a la mateixa Plaça de l’Assemblea(plaça del mercat del clot) aquest punt será els divendres a la tarde i els disabtes de matí. 

TORN OBERT DE PARAULA: 

-S’Informa que el día 15 de Juliol hi ha una concentración per a parlar sobre el moviment 15M organitzat per CCCB a la Plaça del Angels. 
-Parlem d’anar a oferir recolzament al personal del Hospital del Dos De Maig així com fer una cercavila per a reivindicar la necessitat de que no ens podem permetre el tancament d’hospitals ni al barri ni en lloc així com la necessitat de multiplicarnos encara que anem esgotats perque anem contra rellotge. 
- Es parla del model de privatització que la Generalitat vol anar impossant i es fa una critica al sistema neoliberal i que em de fer pressió perque no volem un sistema sanitari com el que hi ha als Estats Units on només els rics tenen accés. 
- Es donen fulls de recollides de signatures per a recolzar la campanya de l’acampadaBCN aturem les retallades i es prega entregarles el mateix dimecres per a donarles el dia 20 de Juliol. 
- Es diu de fer les assemblees de forma itinerante perque el barri no es només la Plaça de l’Assemblea i per a fernos notar encar més. 
- Es comenta que potser si que podríem fer algunes activitats en dies diferents a la propia assemblea pero que la Plaça ens va bé. 
- Es comenta que la Plaça es el punt de referència per a la gent que sap on es reunim i que també es la referéncia per a altres companyes de les diferents assemblees de barris i de les viles per a portar informació. 
- Una companya de l’assemblea de la Verneda ve a demanar suport per a demanar que els transport públics siguin gratuits per les aturades i aturats de tots els barris. 
- Es comenta que haurien de ser gratuits per a tothom. 
- Es parla de la conveniéncia de crear mes Canals de comunicación entre els barris. 
- Es demanen actes itinerants per tot el barri així com accions i mobilitzacións. 
- Una veina explica el seu cas de setgement immoviliari i de com pretenen pujarli el lloguer sense respectar el contracte que te desde fa 26 anys i demana l’ajuda a l’assemblea i que ja ha explicat el seu seu cas detenidamente a les companyes de la xarxa de suport mutu. 
- Es parla d’adaptar els horaris per a poder fer les cassolades pel barri així com començar a possar pancartas als balcons del barri. 
- Una veina parla de l’incidencia del moviement a la vida cuotidiana dels veins i explica que desde l’aparició del moviment el sia de Revetlla de Sant Joan es van passar tota la nit discutint amb els amics sobre la politica actual i de que el nostres politics no ens representen. 

TROBADA DE BARRIS: 
- No em rebut l’acta a temps i no podem informar a fons però informarem de les notes que varem pendre i d’altres cosses que mes o menys recordem. 
- Informen del que van dir els nostres portaveus : Sobre el text de proposta de Sants no vam tenir consens a la nostra assemblea 
Només que els que vagin ho fan com a portaveus de l’assemblea i no com a delegats ni representants, que aquests no prenen decissions ni tenen capacitat de vot a les assemblees generals i que només expossaran el text i els acord que surtin de la Nostra assemblea cap a la coodinadora de barris axí com de la coordinadora cap a l’assemblea, que defemsem el moviment horitzontal, que quan donem opinions serán a titol personal i no en representació de l’assemblea perque creiem en la sobirania de la nostra assemblea. 
- Sobre la necessitat de marcar un timing responem que treballem al nostre ritme centrantnos a les lluites al nostre barri i que no podem marcarnos un calendari. 
- Informem de les mobilitzatcions del dies 20 i 21 de Juliol del recorregut i de la finalitat d’aquestes a les 19:00 concentració a la Plaça Catalunya, passant per la borsa ,Banc de Santander, foment i acabant a una macroassemblea devant del parlament per a fer uns presopostos alternatius i que segons les ganes, les forces i l’energia podriem acampar i continuar l’endemà així com diferents accions i mobilitzatcions descentralitzades als barris durant el dia 20 de Juliol pel matí. 
- A la Nostra assemblea decidim quedar a les 17:30h. per anar a l’hospital del Dos De Maig fent una cercavila i allà afegirnos amb les companyes de l’Eixample Dret per a surtir en columna cap a la Plaça de Catalunya. 
- Informen de la proposta sortida a la trovada de crear un Facebook unificat de totes les acampades i assemblees dels barris i viles de Catalunya. 
- S’niforma del telefon d’un particular de la comissió de la gent gran per a concertar places per als autocars que surtirán cap la trovada de 
Les marxes indignades a Madrid per a el dia 23 de Juliol, del preu que son uns 30 Euros i es facilita el telefon de la persona encarregasa Eusebio López 667761021 el preu son uns 35 euros aprox. 

BREUS 
-Desnonament a Badalona el 15 de Juliol a les 11:30 C7Mariano Benlleure,n.105 
-Desnonament a Sant Adrià Del Besós el 19 de Juliol a les 9:00 Avda. del Ferrocarril 19 
-Concentració en suport a Siria tots el divendres a la Plaça de Catalunya a les 20:00 
-Desnonament a Roquete 26 de Juliol al C. De la Mina de La Ciudad n? hora? 
-Concentració a la ciutat de la Justicia en solidaritat amb companyes detingudes h? 
- Convidar a les companyes del Dos de Maig a la propera assemblea. 
- S’informa del grup Cinema-forum de l’emissió del documental The Yes Men Fix The World, que s’expossarè el dia 14 de Juliol a les 21:15 a la Plaça de L’assemblea i demana que els voluntaris que vulguin ajudar es presentin a la mateixa a les 20:00. 
-Concentració el dilluns a la Plaça de l’assemblea a les 19:00 per repartir flyers , enganxar Cartells http://yfrog.com/khz0hmhj i informar de les mobilitzatcions dels dies 20 i 21 Juliol. 
- Places lliures per a un dinar al Vendrell dia? Hora?. 
- Finalitza i sortim cap el hospital 2 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada