dijous, 14 de juliol del 2011

Stop desnonaments!! Si sola no pots, juntes ho podem tot!!

Companyes, companys,
Tal i com ja vam anunciar ahir a l'Assemblea del Clot-Camp de l'Arpa, ens trobem davant d'una amenaça de desnonament al barri. Des de la Xarxa de Suport Mutu us demanem, veïns i veïnes del barri i companyes d'altres assemblees, la vostra participació i implicació en les mesures que hem decidit prendre per mirar d'aturar aquest desnonament. Tot seguit us adjuntem l'octaveta que hem redactat per difondre el cas i convocar dues accions: 

Divendres 15 de juliol, 10:30h.- Concentració davant de l’oficina dels administradors de la finca (Finques Masferrer: Travessera de Gràcia, núm. 45) [al barri quedem a les 9:45 a la plaça del mercat per anar juntes fins allà]
-Dilluns 25 de juliol, 8:30h.- Concentració davant del domicili de la Verónica i l'Eliseo per aturar el desnonament (C/Andrade, núm. 22). És important que siguem moltes!!!
Us esperem. Salut i Suport Mutu!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veïns, veïnes!!!

La Verónica i l’Eliseo fa 26 anys que viuen al barri del Clot-Camp de l’Arpa amb els seus tres fills. Viuen en un pis de lloguer del qual seran desallotjats el proper 25 de juliol si entre totes no ho evitem. Després d’anys de processos judicials la llei ha donat la raó a qui més té, condemnant una família a abandonar un habitatge sense tenir cap altre lloc on anar.
Però aquesta no és la nostra justícia. La nostra justícia no entén que existeixin milers de pisos buits al mateix temps que les nostres veïnes són desnonades; la nostra justícia no comprèn que ara aquesta família hagi de pagar més pel mateix pis; la nostra justícia no concep que ens robin la vida per un grapat més de diners…
Quan les seves lleis són les nostres misèries tenim tota la legitimitat per actuar. Si la Verónica i l’Eliseo diuen que no marxen, nosaltres també ens quedem.
Per tot això, cal mostrar tota la nostra solidaritat i, en conseqüència, hem decidit tirar endavant un seguit de mesures per aconseguir que es quedin al barri. Us convoquem:
-Divendres 15 de juliol, 10:30h.- Concentració davant de l’oficina dels administradors de la finca (Finques Masferrer: Travessera de Gràcia, núm. 45)
-Dilluns 25 de juliol, 8:30h.- Concentració davant del domicili de la Verónica per aturar el desnonament (C/Andrade, núm. 22). És important que siguem moltes!!!
Cap veïna fora del barri. Si sola no pots, juntes podem!!!
Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l’Arpa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada