dissabte, 16 de juliol del 2011

Noves mesures contra el desnonament de la Verónica i l'Eliseo


Com sabeu, ahir divendres algunes persones de la Xarxa de Suport Mutu vam estar acompanyant la Verónica i l'Eliseo, veïnes del barri amenaçades per un desnonament fixat el proper dilluns 25 de juliol, al despatx de l'administradora de Finques Masferrer (Travessera de Gràcia, 45) per, d'una banda, visibilitzar el seu cas allà on té el despatx l'administradora de la finca on es troba l'habitatge dels nostres veïns, i, de l'altra, intentar parlar amb la mateixa per mirar de frenar aquesta amenaça de desnonament. Vam portar diferents cartells i uns centenars d'octavetes que vam repartir per la zona, de la mateixa manera que vam llegir el comunicat vàries vegades, rebent algunes mostres de solidaritat de gent que passava per allà. Després vam pujar al despatx dos de nosaltres amb l'Eliseo i només vam rebre negatives a parlar del cas: que estava en mans dels advocats, que no havia res a fer, que marxèssim... Després d'una petita reunió, vam decidir col·lectivament una sèrie de noves mesures de pressió per aturar aquest desnonament injust:

-Dilluns 18 de juliol, 10:30h.- Concentració davant de l’oficina dels administradors de la finca (Finques Masferrer: Travessera de Gràcia, núm. 45)
-Dissabte 23 de juliol, 11:00 h.- Cercavila pel barri contra els desnonaments i en solidaritat amb els nostres veïns. Plaça del Mercat del Clot
-Dilluns 25 de juliol, 8:30h.- Concentració davant del domicili de la Verónica per aturar el desnonament (C/Andrade, núm. 22). És important que siguem moltes!!!

Cap veïna fora del barri. Si sola no pots, juntes podem!!!

Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l’Arpa 
(suport.mutuo.clot@gmail.c​om)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada